نماکاری ساختمان و انواع مختلف آن
نمای ساختمان یا نماکاری ساختمان یک شاخص بسیار مهم در طراحی ساختمان های امروزی است که توجه ویژه به آن معطوف می گردد. در واقع نمای یک بنا حاکی از ذوق و استعداد معمار پروژه و سلیقه افراد ساکن در آن می باشد.
اهمیت نماکاری ساختمان
آیا تاکنون طراحی نمای یک ساختمان شما را شگفت زده کرده است؟ مسلماً پاسخ شما مثبت است زیرا در دنیای مدرن امروز که روز به روز اهمیت طراحی و معماری سازه برجسته تر می شود شاهد طرح های خاص و حیرت آور بوده اید.
گاهی یک بنا چنان نمای منحصر بفردی دارد که می توان معمار آن را با توجه به سبک طراحی وی شناخت.
نما به ساختمان هویت می بخشد و علیرغم زیبایی و جذابیتی که به ساختمان می دهد به عنوان پوششی محافظ برای آن نیز محسوب می شود. انتخاب طرح نما از بین سبک های بی شمار و متفاوت کار آسانی نیست، علاوه بر آن باید بر اساس یکسری اصول نظیر موقعیت جغرافیایی، منظر شهری، مصالح در دسترس و … صورت گیرد.
نماکاری بر روی پوسته های بیرونی ساختمان ها انجام می شود . یک نمای طراحی شده با طراحی دقیق می تواند کار ساختمانی جدیدی را برای صاحبان، اشخاص و محیط زیست به طور موثر انجام دهد همچنین می تواند عملکرد یک ساختمان موجود را تغییر دهد.
به عنوان رابط بین فضای داخلی و محیط بیرونی، پوسته ساختمان نقش مهمی در تبادل گرما و نور دارد عملکرد آن در این نقش بر آسایش و بهره وری مسافران، مصرف انرژی و هزینه های در حال اجرا تاثیر می گذارد.
انواع نماکاری ساختمان
انواع مختلفی از سیستم های نماکاری ممکن است در ساختمان های مدرن چند طبقه استفاده شود که عبارتند از:
- سنگ فرش (سنگ تراشی)
- دیوارهای پرده ای
- پانل های بتونی Precast با انواع مختلفی از خاتم
- رندر عایق بندی شده
- روکش فلزی ( معمولا نمای فلزی از نظر دوام و استقامت جایگزین بسیار خوبی برای سایر مواد هستند. پوشش فلزی دارای طیف گسترده ای هستند از جمله فلز روی، آلومینیوم، مس و فولاد و … که هرکدام ظاهر، ویژگی و رویکرد خاص خودشان را دارند. حتی این روکش های مختلف و متفاوت می توانند بعضا به شکل عمودی و افقی کنار هم قرار بگیرند و با هم تداخل پیدا کنند تا شبیه به یک آجرکاری و یا تابلو به نظر برسند. )
- کاشی و پانل های روکش دار
- تخته های بزرگ شامل روکش های محکم هوای زیبا
- سیستم های نمای شیشه ای (نمای شیشه ای ساختمان از جمله پرطرفدارترین نمای ساختمانی است که در تمام ساختمان های مسکونی، اداری، تجاری و … به چشم میخورد. این نوع نما که به نمای شیشه ای کرتین وال نیز معروف است نقش بسزایی در تامین نور برای فضای داخلی به عهده دارد.)
- نمای ساختمان با آحر نمای نسوز یا نمای آجری (آجر نما باستان، آجر نما آذرخش، آجر نماچین، آجر نما امیری، آجر نما کهن سرام، آجر نما اصفهان و آجر نمای امین از جمله آجر نماهایی هستند که می توان از کیفیت آن ها مطمئن بود.)
- نمای شسته سیمانی
- نمای کامپوزیت (طراحی نمای ساختمان کامپوزیت بر مبنای استفاده از ورق های کامپوزیت آلومینیوم صورت می گیرد. از مزایای کامپوزیت نما می توان به وزن سبک، تنوع رنگ بالا، قابلیت شستشو، مقاومت حرارتی، رطوبتی و صوتی اشاره نمود.)
انواع سبک های طراحی نمای ساختمان
در ادامه به انواع سبک های طراحی نمای ساختمان می پردازیم (منبع)
در صورتی که تمایل داشته باشید می توانید نمونه پروژه های اجرا شده کیان نما را مشاهده نمایید.
طراحی نمای کلاسیک در ساختمان
این گونه نماها بخاطر معماری تقریبا پیچیده و مصالح ساختمانی گران قیمت مانند سنگ های طبیعی مرمر، گرانیت و ترواورتن به گونه ایی در تصور عموم مخصوص ساختمان های لوکس و طبقه مرفه جامعه است . در صورتی که این گونه طرح ها در بسیاری از ساختمان ها و آپارتمان های امروزی کم و بیش استفاده می شود.
طراحی نمای مدرن در ساختمان
در طراحی نمای آپارتمان به سبک مدرن نیز از اشکال هندسی ساده، خطوط صاف و یا واضح،ترکیب اشکال به صورت نامتقارن، بام های مسطح، طرح های باز و آشکار استفاده می شود و ترکیب این طراحی با متریال مدرن روز مانند شیشه، فلز، بتن و… نمایی مدرن برای شما آشکار می سازد.
در این سبک استفاده از تزئینات و جزئیات به حداقل می رسد.
طراحی نمای مینیمال در ساختمان
سبک ساده گرایی یا مینیمالیسم نوعی دیگر از طراحی نما می باشد که در ایران به ندرت دیده می شود. در این نوع طراحی نما همانطور که از نامش نیز پیداست اصل در سادگی، نفی هرگونه تزئینات زاید، کاربرد ساده و صریح فرم ها و استفاده از تعداد محدودی از مصالح است.
در این سبک مصالح به کار رفته معمولا یک یا دو مصالح بوده و بسیار به ندرت تعداد مصالح بیشتر از دو نوع می شود. در ایران تعداد کمی از این نوع نماها طراحی و ساخته شده است و انتظار می رود در آینده تعداد این گونه نماها بیشتر شده و از تعداد نماهای با مصالح متعدد و فرم های شکسته کاسته شود.
طراحی نمای باهاوس در ساختمان
این سبک در ابتدا نام یک مدرسه هنری در آلمان بود که بعد از جنگ جهانی اول به قصد ایجاد فضایی برای اتحاد هنرمندان و صنعتگران ساخته شد و بعدها به یک سبک در معماری تبدیل شد.
در باوهاس معماران یاد می گرفتند که از عناصری که کاربردی نیستند و صرفا جنبه تزئینی دارند، استفاده نکنند در نتیجه از ویژگی های این سبک می توان به سادگی و کارکرد گرایی آن اشاره کرد. این سبک از تزئینات دور است. بام های صاف، استفاده از متریال های صنعتی مانند فولاد از دیگر ویژگی های این سبک می باشد.
والتر گروپیوس که بنیان گذار مدرسه هنری باهاوس در آلمان بود، از معماران برجسته این سبک می باشد.
طراحی نمای رومی در ساختمان
یکی از سبک های پر طرفدار برای نمای آپارتمان ، که در ایران نیز بسیار محبوب است، سبک رومی می باشد. این سبک جلوه و شکوه بیشتری نسبت به سایر سبک ها داشته و طرح های شلوغ پیروی می کند.
استفاده از المان های کهن و باستانی مانند مجسمه های رومی، کنده کاری، جزئیات چشم گیر و ستون های تزئینی از ویژگی های بارز این سبک نما می باشد. در صورتیکه نورپردازی این ساختمان ها اصولی انجام شده باشد، می تواند جلوه خود را در شب نیز دوچندان کند.
طراحی نمای اسلامی در ساختمان
تمام سازه هایی که از سبک نمای اسلامی بهره برده اند، از وحدت و هویت یکسانی برخوردار هستند. وحدت جزو بارز ترین خصوصیات این سبک نما می باشد. از المان های این سبک نما می توان به جزئیات تزئینی اشاره کرد. اشکال هندسی، کاشی های رنگی چند ضلعی، خطاطی بر روی کاشی ها و آجر جزو این تزئیات محسوب می شوند. از این نما بیشتر برای اماکن مذهبی و سنتی استفاده می شود.
سفارش نماکاری ساختمان
برای آن هایی که قصد ساخت ساختمان را دارند بسیار مهم است که چه نوع نمایی را انتخاب کنند. این افراد باید تمامی جوانب کار را سنجیده و سپس اقدام به انتخاب نمای ساختمان خود کنند.
هرچند زیبایی نمای ساختمان اولویت بسیار زیادی دارد اما در هنگام تصمیم گیری برای انتخاب نما باید تمامی جوانب سنجیده شود تا بعدها پشیمانی به وجود نیاید.
نکات مهم در نماکاری ساختمان
- بهتر است نمای ساختمان ساده یا پرجزئیات شما همگون با نمای شهری و ساختمانهای مجاور طراحی شود.
- از انرژی به بهینهترین شکل ممکن استفاده و از اتلاف آن جلوگیری شود.
- یک لایه پوسته مقاوم برای بالا بردن عمر ساختمان ایجاد شود.
- پوستهی بیرونی ساختمان باید زیبا و چشمگیر باشد.
متخصص نماکاری ساختمان
اگر نمیدانید که برای ویلا یا خانه خود، نمای سیمانی رومی مناسب است یا استفاده از سنگ نمای رومی، بهترین راه مشورت با یک طراح و نماکار و یا متخصص نماکاری ساختمان است.
به این ترتیب شما در مشاوره خود با گروه سیمانکاری و نماکاری کیان نما هم از مشخصات کارشناس، و هم مبالغ پیشنهادی آنها برای هزینه نمای ساختمان و اجرای پروژه مطلع میشوید.
یک متخصص نماکاری ساختمان چه موارد و نکاتی را حتما رعایت می کند؟
- نمای ساختمان ساده یا پرجزئیات همگون با نمای شهری و ساختمانهای مجاور طراحی شود.
- از انرژی به بهینهترین شکل ممکن استفاده و از اتلاف آن جلوگیری شود.
- یک لایه پوسته مقاوم برای بالا بردن عمر ساختمان ایجاد شود.
- پوستهی بیرونی ساختمان باید زیبا و چشمگیر باشد.
نماکاری ساختمان در تهران
گروه پیمانکاری و نماکاری ساختمان کیان نما با کادری مجرب به همراه نمونه پروژه های اجرا شده حرفه ای آمادگی پذیرش هرگونه پروژه نماکاری ساختمان در تهران را دارمی باشد.
ما انواع سیمانکاری نما را به بهترین وجه برایتان کار می کنیم. جهت سفارش نمای ساختمان ودریافت قیمت سیمانکاری نما یا مشاوره قیمت تماس بگیرید.
قیمت نماکاری ساختمان
مهمترین عواملی که بر محاسبه قیمت انواع نمای ساختمان تاثیر میگذارند، عبارتاند از:
- متراژ پروژه و ارتفاع آن
- مصالح و متریال مورد استفاده در طراحی نمای ساختمان
- میزان پیچیدگی طرح مدنظر برای نمای ساختمان مسکونی یا تجاری
- امکان یا عدم امکان نماکاری ساختمان روی نمای قبل
- قدمت ساختمان هم بهطور غیرمستقیم بر قیمت طراحی نمای ساختمان موثر است به طوریکه هرچه ساختمان قدیمیتر باشد، تحمل بار آن کمتر است و باید از مصالح سبکتری استفاده کرد.
قیمت نمای سیمانی رومی از نمای ساختمان با سرامیک و سنگ کمتر است؛ یا اینکه هزینه نمای ساختمان یک طبقه از ساختمانهای چندطبقه پایینتر است.
برای اعلام قیمت طراحی نمای ساختمان بهصورت کاملا دقیق، باید متراژ و سایر شرایط ساختمان را بررسی شود، و متریال مدنظر شما مشخص گردد.
گروه نماکاری کیان نما، انواع نماکاری ساختمان را به بهترین وجه برایتان کار می کنیم. جهت سفارش نمای ساختمان ودریافت قیمت نماکاری ساختمان یا مشاوره قیمت تماس بگیرید.
دلیل اصلی رضایت مشتریان کیان نما، شفافیت در قیمتگذاری و روند کار اجرایی نماکاری ساختمان است.
اجرای نمای شسته نمای رومی نماکاری نمای مدرن سیمانی ساختمان قیمت نمای سیمانی نماکاری سیمانی کلاسیک نمای کلاسیک سیمانکاری نمای ساختمان اجرای نمای سیمانی
لطفا دیدگاه خود را وارد نمایید.
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز با * علامتگذاری شدهاند
0 دیدگاه